Sdílení polohy v reálném čase. (mimo navigaci)
-
Dobrý den, moc rád bych v mapách viděl možnost sdílení polohy i mimo navigaci. Např. v Google mapách je možnost sdílet polohu (dokud tuto funkci nevypnu) s kýmkoli. Tuto funkci zatím využívám právě v Google mapách, ale mnohem raději bych ji využíval právě v mapy.com.
Děkuji. -
@PanJouda128 Mám za to, že na starém mapáckem fóru (nebo jsem to četl jinde) bylo od vývojářů potvrzeno, že tohle je v plánu...
Nezbývá než doufat, že na to dojde brzy, protože tuhle funkci určitě ocení spousta lidí. -
@Standa-Komínek Je to tak, dočkáte se..
-
@Jakub-Faifer Na tuhle funkci čekáme s přáteli už léta. Aby to fungovalo na whatsappu.
Všichni se vidíme, zmnoha stran jdeme k místu setkání, víme, kde kdo byl naposled atd. KILLER FUNKCE. GAME CHAMGER. Kdy ji můžeme očekávat? 🤩
-
@Alfons-Novak Až to doděláme
-
@Jakub-Faifer I já se přidávám s přáním na možnost sdílení své polohy i bez navigace. Jezdím jako průvodce na turistické a cyklistické zájezdy a v rámci naší skupinové konverzace si vzájemně sdílíme polohu, pokud se skupina drobí na více skupinek, bohužel zatím to využíváme pouze na Whatsappu, kde to funguje dobře, ale bohužel mapový podklad od Googlu mi absolutně nevyhovuje, raději bych používal Mapy.com. A bylo by fajn, aby to fungovalo i pro členy, kteří nemají Premium. Už je přibližný termín, kdy byste tuto novou feature mohli implementovat? Děkuji Dominik