Galaxy watch 5pro - stopař neukládá aktivitu (edit: již opraveno)
-
Ahoj,
Neuložila se mi aktivita, dal jsem si jízdu na gravel kole, ale nikde není uložená trasa? Nevíte kde by mohla být chyba? Asi to nejde nějak zpětně zjistit že?
-
Zdravím, prosím to uložení probíhalo, když byl telefon aktuálně spárován s telefonem a nebo když telefon nebyl v dosahu ? díky
-
byl stále spárován s telefonem.
-
Sice trosku mimo tema, ale mam ten samy problem na Xiaomi Watch 2. Jeste 28.4. to fungovalo a 1.5. at uz regulerni trackovani nebo nasledny test (po neulozrni toho regulerniho trackovani) se neulozi z hodinek do telefonu, pricemz zarizeni jsou vedle sebe, sparovany a hodinky napisou "poslano do telefonu".
-
dobrý den, jsem na tom stejně se samsung wath 6
-
vypadá to na globální problém? I další stopování mi to nezaznamenalo
-
Zdravím, mám stejný problém na Galaxy Watch 7. Jednou jsem si nevšiml, jak to přesně v hodinkách proběhlo, tak jsem myslel, že jsem to asi správně neuložil. Dnes jsem si dal pozor, vybral jsem aktivitu, dal Uložit, dokonce se mi na hodinkách objevil výškový profil a délka trasy, a "naleznete v telefonu" - a tam jsem nenalezl nic a v hodinkách nevím, kde to hledat.
-
Tak po updatu se trasy konečně nahrály
Teoreticky se může topic smazat?
-
@T-C
Ve vlákně jsou příspěvky dalších lidí, kteří by je po smazání marně hledali ve svém účtu...
Změnil jsem název vlákna.