Stahování jednotlivých regionů
-
This post is deleted! -
@Martin-Pištora said in Stahování jednotlivých regionů:
@Ewelina Ano, v procesu výběru offline map je možno region "Ukázat na mapě", tím se ale proces výběru ukončí. Není možno zobrazený region vybrat (nebo nevybrat) ke stažení.
Požadavek je opačný - nejprve ukázat na mapě (všechny) regiony, a pak z nich vybírat ty ke stažení.Ano, toto je asi lepší varianta, vybírat dle mapy, a ne dle kolikrát nicneříkajících názvů...
-
-
@Jakub-Faifer Vypadá to pěkně. Předpokládám, že i v tom Německu půjde zobrazit jeho regiony - v těch se málokdo orientuje.
A ještě bych potřeboval mít na té mapě v tom okamžiku mít zobrazenou vlastní trasu/stopu. -
@Martin-Pištora Ano i Německo se rozpadne na podregiony. Zobrazení geometrií přijde v nějakém z dalších kroků.
-
@Jakub-Faifer
Super, to vypadá moc pěkně! -
@Oldřich-David Kdo má zájem vyzkoušet nový výběr offline map ke stažení přímo z mapy, už je ve veřejné betě na Androidu - zapojit do testování se dá zde: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.seznam.mapy
-
@Jakub-Faifer super funguje to
-
@Jakub-Faifer Parádní zlepšovák, díky za něj!
-
Zobrazení regionů super. Ale ještě bych prosil, zda by nešlo udělat u velkých regionů možnost stažení menších oblastí. Stalo se mi na dovolené, že jsem zjistil, že nemám jeden region, který by se hodil - a v místě bylo špatné připojení a stahovat přes mizerné připojení 0,5 GB bylo na velmi dlouho. A přitom jsem potřeboval jen zlomek regionu, přes který vedla trasa.