Premium mapy.com on apple watch issue
-
@Jakub-Faifer tak vypadá že po poslední aktualizaci už funguje. Díky moc
-
@p-k Díky za zpětnou vazbu !
-
@Jakub-Faifer dobrý den, zdá se že problém je zpět, stejné chování.
-
@p-k Aktuálně jsme žádnou novou verzi nevydávali..
-
ten isty problem aplikacia po pol sec. spadne.. nefunguje to.. IOS 18.5
watch OS 11.5 Mapy.com posledna verzia.... predplatene Premium -
Dnes se mi objevil stejný problém, aplikace hned spadne. Apple watch ultra 2 - watch OS 11.5
-
Mám stejný problém. Ihned aplikace spadne.
Zkusil jsem už vše co mě napadlo: mapy, iOS a watchOS jsou na nejnovější verzi. Odinstaloval jsem několikrát mapy z hodinek a i iphonu. Provedl jsem i restart hodinek, ale nic z toho nepohlo. Mam hodinky series 9. -
Dobrý den,
Mám Apple Watch ultra 2 s iOS 11 a mám stejný problém. Premium jsem si objednával hlavně kvůli hodinkám. Kdy bude prosím dostupný update a plnohodnotná mapa v hodinkách? Děkuji. F. -
Po aktualizaci stejný problém, aplikace na hodinkách se vůbec neotevře. AW 7 WatchOS 11.5.
-
@Michal-Šindelář @Filip-Lang @jendalang @David-Omasta @Karol Hanus
Dobrý den, zkuste prosím provést aktualizaci — dnes vyšla nová verze aplikace, která obsahuje opravu. -
@Ewelina Už to funguje. Děkuju
-
Mne stale nefunguje
Watch ultra 1, aktualni watch os i ios -
Apple Watch mi ukazují, ať si zaplatím premium, ikdyž mám předplaceno v telefonu
-
@Vladimír-Bartoníček Dobrý den, nemáte v aplikaci více účtů na Mapách? Prosím ověřte, zda jste přihlášený na účtu, který je Premium. Dejte nám prosím vědět.
-
@Ewelina Dobrý den, mám stejný problém jako uživatel výše. V appce na telefonu mám přihlášený pouze jeden účet, a ten účet má premium. Apple Watch mi ale přesto po otevření appky píšou “Přihlaste se pod jiným účtem na telefonu.” Když spustím stopaře tak se live aktivita na hodinkách spustí, ale netuším, jak si na hodinkách zobrazit trasu či navigaci. Děkuji předem za odpověď.
-
@Aneta-Pelánová Hezký den, moc se omlouváme za komplikace, na opravě už pracujeme. Dočasně pomůže otevřít aplikaci i na telefonu a zkontrolovat, že je vybraný Premium účet. Pokud hodinky hlásí nutnost Premium i přesto, že ho už máte, je potřeba aplikaci přeinstalovat přímo v hodinkách.
Děkujeme za trpělivost a omlouváme se za potíže.