Mapy se přestaly zobrazovat
-
tady "konzole"

-
@Jakub-Faifer http://www.hasicipristroje.biz/upload/console-1.png
-
Mně se v počítači mapy poslední dobou načítají strašně pomalu. Každé posunutí v mapě trvá třeba minutu. Používám Chrome.
-
Dobrý den, také se mi to stalo - mapy ve 2D se vůbec nezobrazují už asi 3 dny - prohlížeš Edge

-
@Jaroslav-Rejcha Bude to souviset s testováním nové webové verze, která běží už plně ve vektoru. Zatím je spuštěna na 5% trafficu. Asi by nám pomohlo, pokud byste nám více specifikoval - verzi OS, verzi prohlížeče? Zda to na vašem PC dělají všechny prohlížeče? Případně poslal nějaké video, jak se to chová. Díky
-
@Jakub-Faifer Velmi zajímavá a hodně měnící informace. Jak to bude pro API - budete nadále rendrovat dlaždice, když je už nebudete sami potřebovat?
-
@Jan-Buriánek Ano, dlaždice pro API budeme dále poskytovat jako doposud.
-
@Jaroslav-Rejcha Zdravím, pokud je to možné, dejte vývojářské nástroje přes F12 -> Konzole, po načtení map by se tam měly objevit informace, které byste sem mohl vložit nebo udělat print screen? Díky
-
Ještě možná jeden jednoduchý pokus - zkuste přepnout na leteckou mapu, je to taky pomalé? Pokud se nepletu, letecká musí být i nadále bitmapová, nebo ne?
-
Zdravim, reportuji stejny bug, mapa se nevyrendruje. Problem mam na Safari 26.2 (20623.1.14.18.4), pouzivam adblock uBlockOrigin Lite ale nefunguje mi to ani pokud ho vypnu, ani ruzne seznam ucty. Vypis z console prikladam. Console.txt . Na Chrome zadny podobny problem nemam (nemam na nem teda ten adblock). Resourcu na svem stroji mam take dost.
-
-
Mapy se přestaly zobrazovat
-
Vydali jsme novou verzi - máte stále stejné problémy s načtením nebo to pomohlo?
-
Po nasazení nových vektorových map se mi v prohlížeči Supermium přestaly zobrazovat ikony tras (start, průjezdní body, cíl i název trasy). Místo nich jsou pouze bílé čtverečky. Samotná mapa se načte (i když výrazně pomaleji než dříve), trasování jinak funguje.
V konzoli se opakovaně objevují hlášky:
Request url for custom-texture://route-new ... [unhandled]
Request url for custom-texture://route-middle ... [unhandled]
Request url for custom-texture://route-popup-info ... [unhandled]a renderer hlásí:
stylesType: "vector"
Možná to souvisí s novým způsobem generování ikon vektorové mapy.
Pokud by se hodily další informace nebo kompletní výpis z konzole, mohu je dodat.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login