Nefunkční navigace v hodinkách Samsung
-
Dobrý den, proč si platím premium když přestala fungovat navigace v hodinkách?Povolení a nastaveni mám aktivní. Aplikace hodinky vidí ale navigace v telefonu odkazuje na spuštění navigace, která už je ale spuštěna. Je tu prosím někdo do kdo poradí aby vše fungovalo ale předtím. Telefon Samsung S25 Ultra a hodinky Samsung watch 6 clasic.
-
@Tomáš-Pehal Ano, máme tam chybu, pracujeme na opravě. Díky za nahlášení.
-
@Jakub-Faifer Dobrý den, děkuji Vám za zpětnou vazbu. Budu následně rád za info až to budete mít opravené. V období cyklo sezóny je škoda navigaci nevyužívat. Děkuji.
-
Mobil
- Předplacená verze mapy.com
- Samsung galaxy S21ultra
- Android 15 OneUI 7.0
Hodinky - galaxy watch 7 - SM-L310
- OS wear 6.0 OneUI 8.0 watch
Problém:
Po spuštění mavigace v telefonu hodinky stále hlásí "spusťte navigaci na telefonu".
Nezáleží na tom kterou aplikaci spustím jako první, obě zařízení jsem několikrát restartoval. -
EDIT: Sloučeno do jednoho tématu.
-
S Standa Komínek referenced this topic
-
Navigace z aplikace mapy.com v mobilu do hodinek se nesynchronizuje, pořád zůstává zpráva "Cílovou destinaci zadejte ve svém telefonu".
- aktualizoval jsem vše na poslední verze:
- v telefonu mapy.com 26.7.1 (na Android 16, aktualizace k 6/2026),
- na hodinkách OnePlus Watch mapy.com 26.2.1 (Wear os je na Android 14 aktualizace k 5/2026)
- na telefonu i hodinkách mám stejný účet (premium) spárované bluetooth, zapnutou gps i wi-fi
- zkoušel jsem to nahodit opakovaně, různé varianty, kdy pustím první navigaci v telefonu pak otevřu v hodinkách, nebo obráceně a zařízení jsem také restartoval a zkusil znovu
- nakonec jsem i mapy.com odinstaloval, smazal cache a nainstaloval znovu a stále nic

- aktualizoval jsem vše na poslední verze:
-
Jakub Faifer
Mapy.com Team
Premium
před 5 dny
Ano, máme tam chybu, pracujeme na opravě. Díky za nahlášení.Taktéž nefunguje navigace v hodinkách.
Samsung Galaxy A56, Android 16 - UI 8,5
Samsung Galaxy watch ultra UI 8 watchV jakém časovém horizontu se vám podaří chybu odstranit? Předem děkuji za odpověď.
-
@Pavel-Veverka Oprava je už hotová, celé to čeká je na review od Googlu, obvykle to bývá den /dva, teď už se to táhne několik dní a zatím stále nic.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login