Navigace android auto
-
@Luděk-Pražák
Přesně tak, žádný mapový podklad, ani letecký se nezobrazuje. -
@Luděk-Pražák
Přesně tak. v telefonu vše běží v pohodě, ale jakmile se připojím přes WiFi na My skoda, resp. přes Bluetooth, podklady zmizí i v telefonu. V aute na obrazovce se mapy spustí,alebez podkladu. Aby v telefonu běžela navigace i s podklady,musím v aute vypnout bluetooth i wifi. -
Ještě doplním, v autě se připojuji kabelově.
-
Otázkou je, zda není problém v aktualizaci verze Bluetooth či Android auto. Vše spolu souvisí.
-
@Lukáš-Frolík
Aktualizace map proběhla 14.7. na verzi 26.7.1.
Android auto aktualizováno 8.7., verze 17.1.662414.
Všechny aplikace aktualizované na poslední dostupné verze v obchodě Google play.Zkoušeno i s jiným vozem, problém stejný.
-
Vyřešeno reinstalací aplikace.
-
@Luděk-Pražák
Stejný problém, stejné úspěšné řešení reinstalací, dík. -
Potvrzuji, po opětovném přeinstalováni aplikace se již podklady zobrazují v pořádku.
-
@Jakub-Faifer tak to mě se mapové podklady ukazují bez problémů. Měl jsem původně na mysli spíš to, že se na mapě naopak přestane posouvat ta šipka. Ale navigační hlášky jedou dal správně, takže aplikace zjevně polohu dostává.
Je to dost nepříjemné když jedete, a najednou zjistíte, že na displeji jste o dvě vesnice pozadu. Nebo jedete ve městě, pokukujete po mapě, kde je ta vaše křižovatka, a vy jste ve skutečnosti už o dva bloky dál...
Pomůže v infoteinmentu auta vyskočit do libovolného menu a pak skočit zpět na android Auto, mapa se překreslí a zase funguje. Jen je ale dost otravné, když to udělá za jízdu několikrát.
Telefon OnePlus 12R, auto Fabia 4 2026, aplikace aktuální 26.7.1.
Zrovna jsme se s par lidmi bavili u grilu, a stěžovali si na to vsichni. Někteří se kvůli tomu vrátili ke Googlu či Waze, které jim tohle nedělají. Já bych raději zůstal u vašich map...
-
@Lukáš-Gebauer Mám stejný problém, hlasová navigace běží, ale mapové podklady se zasekávají. Dělalo mi to i na Samsung s21fe a i na novém Oppo Find X9, zkouseno ve Ford Mondeo i v Toyota Corolla a dělá to v obou vozech. Android auto připojuji bezdrátově.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login