Community Mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Vyhledávání

Scheduled Pinned Locked Moved Feedback & Suggestions | Připomínky a návrhy
    5 Posts 3 Posters 37 Views 3 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Vítězslav ZigáčekV Offline
      Vítězslav Zigáček
      last edited by

Chtěl bych jen požádat o zlepšení vyhledávání. Kdyz rychle potřebuju najít např potraviny nebo bankomat, napíšu frázi a hned stisknu enter pro co nejrychlejší výsledek. Ale pak mě to přesune a nabízí např. obchody 200km daleko. Byl bych rád kdyby to bylo lépe seřazeno podle nejbližšího výsledku. Jinak mapy využívám denně a jsem spokojen. Děkuji za případnou odpověď

lm386L Jakub GromanJ 2 Replies Last reply Reply Quote 0
      • lm386L Offline
        lm386 Backseat navigator @Vítězslav Zigáček
        last edited by lm386

@Vítězslav-Zigáček Jo jo známe. 😲

Když hledáš Auchan, tak tě ( starší verze ) aplikace vyhodí někde so Itálie.
        Když hledáš Kaufland, tak tě to vyhodí zase do západního Německa.
        Když hledáš Hofer, tak tě to vyhodí někde do pr****.

Jestli používáš aplikaci v telefonu se zaplou polohou, tak to jde elegantně jedním klikem ( na ten křížek s kolečkem ) vycentrovat a vrátí tě to na tvou polohu a můžeš hledat ve tvém okolí.

Zkus to nahlásit jako chybu - já je bombardoval asi 2 roky a hodně toho už se zlepšilo, ale obecně to vyhledávání u Mapy.com je na pytel. 🙆

Jakub GromanJ 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Jakub GromanJ Offline
          Jakub Groman Mapy.com Team @Vítězslav Zigáček
          last edited by

@Vítězslav-Zigáček Dobrý den, díky za příspěvek. Obecně se snažíme designovat vyhledávání tak, abychom v našeptávání nabízeli nejbližší výsledky, právě pro případy, kdy uživatel spěchá a chce jen něco nejbližšího, s tím, že pokud uživatel chce něco jiného, tak mu dáme trochu jiné výsledky po zmáčknutí enteru. Obecně se snažíme hledat prioritně tam, kde se uživatel zrovna na mapě dívá. Také nám dost pomáhá, když máte zapnutou polohu, protože jinak vám nedokážeme dát nejbližší výsledky. Pokud si myslíte, že se to chovalo nějak jinak, než by mělo, budu rád, když mi dáte konkrétní dotaz, jazyk webu/appky a kde jste měl Mapy otevřené, a já se na to můžu mrknout.

Hezký víkend,
          Jakub z Vyhledávání

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • Jakub GromanJ Offline
            Jakub Groman Mapy.com Team @lm386
            last edited by

@lm386 Dobrý den! Otestoval jsem všechny tři obchody a u všech jsem dostal správné vykreslení jednotlivých poboček po Evropě. Pokud vám to stále nefunguje, dejte prosím vědět konkrétní dotaz, jazyk a polohu, a já se postarám o to, aby to začalo fungovat. A díky za pochvalu, že se toho hodně zlepšilo, snažíme se od loňska na hledání do toho hodně šlapat, tak jsem rád, že to jde vidět 🙂

mějte se hezky,
            Jakub z Vyhledávání

lm386L 1 Reply Last reply Reply Quote 2
            • lm386L Offline
              lm386 Backseat navigator @Jakub Groman
              last edited by lm386

@Jakub-Groman Já používam ještě aplikaci Mapy.cz ( kvůli offline mapám více států ).

Dnes je vyhledáváni těch obchodů opraveno.

1 Reply Last reply Reply Quote 0

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
              • First post
                Last post
              Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
              NodeBB & contributors, OSM & contributors
              Terms of Use   Privacy Policy