Community Mapy.com Mapy.com Community
    • Categories
    • Popular
    • Categories
    • Login

Cestovatelská soutěž alá Bushman

Scheduled Pinned Locked Moved Ideas for new features | Nápady na nové vychytávky
    1 Posts 1 Posters 8 Views 1 Watching
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Jiří BohdaneckýJ Offline
      Jiří Bohdanecký Premium
      last edited by

Zdravím,
      jako spousta uživatelů jsem i já jsem velmi soutěživý a proto mě zaujala výzva Bushman a hlavně předdefinovaná zajímavá místa k navštívení. Akce je ale časově omezená a opravdu nemám čas ani prostředky abych procestoval republiku za čtyři měsíce 🙂 Proto mě zajímá, zda by do budoucna nešlo udělat nějakou takovou "cestovatelskou soutěž" s o mnoho více zajímavými body, bez časového omezení a vlastně klidně i bez cen, protože o ty tu až tak nejde, jako spíše o tipy na zajímavá místa a to soutěžení v rámci nějakého "žebříčku." Možná nějaké prémium nebo merch pro nejlepší, prostě nic velkého a nákladného. Samozřejmě chápu náročnost toho vyhledat ta správná místa, naprogramovat to a implementovat do map, ale odrazový můstek v podobě bushman soutěže už máte. A pokud to dáte jen pro premium uživatele, možná to bude pro dost lidí důvod ke koupi 😄 😄
      Věřím, že spoustu turistů dnes využívá primárně Vaše mapy a tohle by mohla další věc jak je jěště zdokonalit 🙂
      Hezký den

1 Reply Last reply Reply Quote 1

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Register Login
      • First post
        Last post
      Mapy.com are part of Seznam.cz, a.s. – all rights reserved. Powered by excellent NodeBB
      NodeBB & contributors, OSM & contributors
      Terms of Use   Privacy Policy