Stopař se vypnul
-
Zdravím,
včera jsme byli na výletě a ani ne v polovině trasy se mi najednou restartoval telefon a stopař se vymazal. Všechna nastavení ohledně baterie a pozadí mám nastaveny správně, stalo se mi to poprvé, že se takhle restartoval mobil a záznam dosavadní pěší turistiky byl rázem pryč. Následně jsem zase stopaře zapnul a tento záznam exportoval v GPX. Na https://gpxmapy.cz jsem ho upravil a přidal tam chybějící část trasy a importoval do mapy.com. Avšak se to ukazuje v Moje mapy, ale ne v Aktivitách. Já potřebuji, aby se to ukázalo v aktivitách a zaznamenalo mi to délku trasy, dělám si statistiky, kolik km ročně ujdu a rád bych tam měl těch 6 km, které mi to nezapočítalo, protože se to vyplo. Nevíte prosím jak na to?
Děkuji.
Zde je ten soubor gpx -
https://www.uschovna.cz/zasilka/VFH48H2IC6TV9V8G-F2I/ -
Při importu je vedle stopy malý symbol tužtičky, na ten klikněte a zvolte import jako aktivitu. Pak teprve dejte velké zelené tlačítko uložit do mapy. Stopa pak bude aktivita.
EDIT: aha, kouknul jsem na to, máte to jako 4 stopy, původní záznam a 3 doplnění, naklikané samostatné stopy bez časových značek. To se musí nejprve spojit.
Stopy bez časových značek nejdou importovat jako aktivita.
Měl jste použít prodloužení stopy a tím to naklikat, tam je to pak připojené a rovnou i s dopočítanými časy.
Je tam víc možností, jak to udělat. Když už máte stopy naklikané, tak stpojit. Zvolit nová stopa a první položku "spojit dvě stopy". Pak ukázat na první stopu a pak na druhou, což je záznam. časové značky se dopočítají a lze je doladit.
Po akceptu znovu spojit dvě stopy a tentokrát ukázat na tu už spojenou a pak na tu koncovou. Ta jedna krátká dvoubodová stopa není potřeba.
Tady stopa.gpx máte výsledek, ten importujte jako aktivitu.
Pro další dotazy k gpxmapy.cz mě prosím kontaktujte emailem, v menu "info" je domovská stránka, kontakt.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login