Nefunkční synchronizace aplikace
-
Z nějakého důvodu mi nefunguje synchronizace aplikace. Píše jen "zkuste to později", ale už to tak pár dní trvá. Odhlášení a znovupřihlášení jsem zkoušel. Bez efektu. Nechce se mi aplikaci odinstalvat. Mám tam dost změn, o které nechci přijít. Jde to nějak vyřešit?
-
Odpověď: Nevidím v aplikaci žádné uložené trasy
Aplikace (verze 26.2.2) přestala synchronizovat data. Vyzkoušel jsem vše, co jsem k tomu našel, včetně odpovědi pana Buriana k původnímu dotazu dne 22.4.2025, ale nepomohlo to. Zkusil jsem se přihlásit k účtu na jiném telefonu, ale se stejně negativním výsledkem. -
@Rado-Reha @josef-kudlík
Dobrý den,
předpokládám, že nemáte problém s internetovým připojením na zařízení? Fungují ostatní aplikace, které využívají internet, správně? Zobrazuje se nějaká chybová hláška?
Můžete prosím také uvést, jaký používáte operační systém a jeho verzi, jaké zařízení používáte a jakou verzi aplikace Mapy.com máte nainstalovanou?Přeposílám také informace z nápovědy:
https://help.mapy.com/cs/faq/aplikace/#android-synchronizace
Pokud jste delší dobu nic nesynchronizovali, pak sychronizace může chvíli trvat, než se podaří všechny data přenést
Synchronizaci je možné vyvolat i ručně, tlačítkem Synchronizace vpravo nahoře v Moje Mapy
Pokud aplikace přesto hlásí chybu synchronizace zkuste se prosím v aplikaci odhlásit a znovu přihlásit
Pokud se nedaří synchronizovat nějaká položka zkuste ji přejmenovat (vynutí se tím také nová synchronizace)
Reinstalací aplikace můžete přijít o všechna nesynchronizovaná data. Jaká data jsou synchronizovaná uvidíte na Mapy.com po přihlášení v sekci Moje Mapy. Aplikace aktuálně neumí zobrazit trasy obsahující plánování MHD. -
@Ewelina Jak už jsem psal, nic z toho nefunguje.
Aplikace verze 26.2.2. Poslední synchronizace 2/3/2026.
System verze One UI 8.0. Verze Android 16. Poslední aktualizace kolem 13/3/2026.
Mají Mapy nějaký min. požadavek na velikost paměti??? -
@Rado-Reha Poprosím Vás, napište nám přes formulář – získáme tam více informací a kolegové se na to podívají. Můžete tam také uvést, že jsme tento problém řešili na fóru. Děkuji.
-
@Ewelina Napíšu, ale tam už jsem jednou psal (#3052258), no a radou bylo restartovat mobil, přeinstalovat aplikaci, tak pochybuji, že se dovíme více, ale napíšu. Zatím nic nepomohlo.
-
@Rado-Reha Ano, tam dostáváme více informací. Děkuji za číslo hlášení, podíváme se na to.
-
@Rado-Reha Tak už víme trochu víc – počkejte prosím na vydání nové verze aplikace (měla by být brzy, napíšu vám) a potom aktualizujte Mapy. Synchronizace by už měla fungovat správně. Dejte nám prosím vědět, jak to půjde. Děkujeme a omlouváme se za potíže.
-
@rado-reha Před chvílí vyšla aktualizace. Zkuste prosím aplikaci aktualizovat a poté synchronizovat. Dejte nám vědět, zda to pomohlo.
-
@Ewelina Výborně. Aktualizovala se sama a synchrominizace proběhla. Díky, díky, moc.
-
Mám stejný problém, prosím o řešení. Předem děkuji
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Register Login